Despre noi

NOI SUNTEM MUTANTII

De multe ori am încercat să ne punem în situația iminentă în care trebuie să schimbi locul de activitate sau domiciliul. Mutarea înseamnă un nou început, doar că ne-am dori ca toate lucrurile să se teleporteze din locația actuală în cea nouă. Pentru relocare/ mutare trebuie să găsești o firmă în care să ai încredere și siguranța că lucrurile tale vor fi transportate în condiții optime. Suntem aici să îți oferim o oferă de servicii flexibilă, adaptată fiecărui buget.
Îți întelegem problemele și dorim să fim prietenii care la nevoie se cunosc.
Avem la activ peste 10.000 de mutări și relocări sedii> atât pe plan intern (Cluj-Napoca, București, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Satu Mare, Iași, Baia Mare) cât și extern în Ungaria, Italia, Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Elveția și așteptăm noi provocări.
Ai prea multe lucruri de cărat și nu știi ce să faci? Mutanții îți pun la dispoziție cutii personalizate, folii protectoare, dar mai ales un depozit foarte generos de circa 1800 mp. Pentru orice informație de care ai nevoie, avem un birou permanent pentru relații cu clienții.

Te scăpăm de greutăți la propriu!

Dacă ai nevoie de informații sau crezi că te putem ajuta cu ceva:

0727 240 356 sau Contactează-ne

Dezvoltat de: REEA

Sună acum pentru ofertă!