Depozitare

LUCRURILE TALE SUNT ÎN LOCUL POTRIVIT!

Multe lucruri se pot pierde atunci când te muţi. Pe lângă mobilă, birou, și alte obiecte mari, există obiecte de dimensiuni mai mici, care trebuie depozitate și aranjate cu grijă. Vrem să venim în ajutorul tău prin oferirea unui spațiu de depozitare compartimentat, întins pe 1800 de metri pătrați și bine păzit.

În plus, mobila, biroul, patul și alte obiecte de mobilier nu sunt tocmai sigure dacă te gândești să le depozitezi în subsolul blocului în care locuiești. Se pot produce inundații, obiectele pot mucegăi sau și mai rău, pot să se deterioreze. Nici debaralele sau boxele nu sunt mereu o opțiune, Dacă vorbim de documente, și ele trebuie păstrate o perioadă corespunzătoare, conform legii. Documentele arhivate trebuie grupate în dosare numerotate, şnuruite, parafate şi păstrate în spaţii special amenajate, pe care să le asiguri împotriva degradării sau sustragerii şi să le dotezi cu mijloacele legale de prevenire a incendiilor. Dispunem și de asemenea spații pentru că documentele tale să fie depozitate în cele mai bune condiții.

Legea spune că toate documentele arhivate trebuie grupate în dosare numerotate, şnuruite, parafate şi păstrate în spaţii special amenajate, pe care să le asiguri împotriva degradării sau sustragerii şi să le dotezi cu mijloacele legale de prevenire a incendiilor. Noi dispunem de asemenea spații pentru că documentele tale să fie depozitate în cele mai bune condiții.

Prețul pentru o boxa de 10 metrii patrați este de 350 lei+TVA/lună. Bineînțeles, pentru boxe mai mari, prețul este negociabil.

CONTACTEAZĂ-NE

Te scăpăm de greutăți la propriu!

Dacă ai nevoie de informații sau crezi că te putem ajuta cu ceva:

0727 240 356 sau Contactează-ne

Dezvoltat de: REEA

Sună acum pentru ofertă!