Rólunk

MI VAGYUNK A MUTANTII

Sokszor voltunk már az Ön helyzetében, amikor meg kell változtatnia a  lakóhelyét vagy el kell költöztetnie a cégét. A költözés új kezdetet jelent, de sokszor nehézségekbe ütközünk. Könnyű volna mindent telelportálni  jelenlegi helyről az újra, de sajnos ez nem ennyire egyszerű a valóságban. Az áthelyezéshez / költöztetéshez hívjon olyan céget segítségül amelyikben megbízhat és biztosítja, hogy a dolgokat optimális körülmények között szállítják. Rugalmasak vagyunk megengedhető áron.
Mi megértjük a problémáit és itt vagyunk, hogy segítsünk és barátja legyünk ebben a kényelmetlen helyzetben.
A több mint 10 éves fenállásunk alatt több mint 10000 országon belüli szááitást válaltunk olyan városokba mint például: Kolozsvára, Bukarest, Temesvár, Arad, Nagyvárad, Szeben, Brassó, Marosvásárhely, Szatmár, Jászvásár, Nagybánya de nemzetközi szinten is országokba mint például: Magyország, Olaszország, Anglia, Németország, Hollandia, Belgium, Svájc…de mindig nyitottak vagyunk új kihívásokra is.
Túl sok a kacatja, fölösleges tárgya a lakásban? Az 1800 négyzetméteres raktárunkban biztosan megtalálja majd a neki megfelelő helyet. Tárgyait dobozokkal, védőfóliákkal védjuk, hogy semmilyen kár ne essen rajtuk.  Hívja bátran az ügyfélszolgálatunkat és tudjon meg minél többet erről a szolgátatásunkról.

Levesszük a terhet a vállairól, szó szerint!

Kérdése van? Válaszolunk!

0727 240 356 vagy Írjon

Dezvoltat de: REEA

Sună acum pentru ofertă!